Кога го отворија, кога стана култен?

cult cafe
читам:
„вчера се отвори новиот култен кафич….“
Кога го отворија, кога стана култен?
Уште ни првата сметка за вода не ја платил,
до „култен“ има уште мноооогу
Btw,не напишале и дека е „урбан“
ама тоа ваљда се подразбира

(Посетено 655 пати, 1 денес)

Поврзани Статии

Оставете одговор

*