Кога го отворија, кога стана култен?

Читам:
„вчера се отвори новиот култен кафич….“
Кога го отворија, кога стана култен?
Уште ни првата сметка за вода не ја платил,
до „култен“ има уште мноооогу
Btw,не напишале и дека е „урбан“
ама тоа ваљда се подразбира

Посетено 820 пати