Најтешкиот приемен испит во животот

Идеш кај девојка ти да се упознаеш со нејзините, е тука е најтешкиот приемен испит во животот. Првата испиена ракија со татко и.

Ако ја шибнеш на брзина си алкос, ако ја густираш лагано си влечко, ако ја пукаш прво пола па после уште на два пати си многу искусен, а у екстремен случај ако одбиеш ракија си пичка, а кој сака пичка за зет?

Посетено 3.659 пати