Знаете кога ќе нѐ биде?!

Знаете кога ќе нѐ биде?! Тогаш кога “пајакот” ќе ги носи непрописно паркираните коли на политичарите до транспортен центар и

Прочитај повеќе

Во МК парите не се средство за нормален живот, туку служат како затки

Во МК парите не се средство за нормален живот, туку служат како затки. Поткупуваш чоек со ситна паричка и автоматски

Прочитај повеќе

Доаѓам од послич и пуштам ТВ. Ми се паѓа “Звезде Гранда”

Доаѓам од послич и пуштам ТВ. Ми се паѓа “Звезде Гранда”. Јелена Карлеуша му се обраќа на детуле кое тазе

Прочитај повеќе

Асертивност

Асертивноста претставува искажување мисли, чувства, ставови и убедувања на директен, искрен и социјално прифатлив начин, земајќи ги предвид правата и

Прочитај повеќе

“Водите се осветуваат и стануваат лековити” – Г.Г.Стефан

“Водите се осветуваат и стануваат лековити” – Г.Г.Стефан. Вардар лековит?! Друже Стефане, не е убаво мајтап да се игра со

Прочитај повеќе

Јасно ви е нАли, дека и ‘ваа година нема да не’ биде!

Јасно ви е нАли, дека и ‘ваа година нема да не’ биде! Втор ешалон, доколку не засукаат ракави…нема да мрднеме

Прочитај повеќе

Љубомора

Љубомората е едно од најнепродуктивните чувства. У животу барем еднаш секој ја доживеал. Нема поштедени. Клиничка слика и симптоми: жолти

Прочитај повеќе

Од страв не ви сметаше ништо!

Дрвја кога сечеа во три ноќе, згради кога никнуваа преку ноќ, возила скапаници кога увезуваа, кинески автобуси кога носеа…..не ви

Прочитај повеќе