Во МК парите не се средство за нормален живот, туку служат како затки

Во МК парите не се средство за нормален живот, туку служат како затки. Поткупуваш чоек со ситна паричка и автоматски онемува. После го играш како сакаш. Шо сорта ќе бевме?! Штетни сме за планетава.

Инспирирана од Горан Мичо Милевски

Kakov ochaj, kakvo licemerie , neznam shto se zamarame site ovde ???
“OVDE SAMO PARA BUSHI gde burgija neche” , a SHUPACITE ni se NA ovolkavi na site …

Posted by Goran Micho Milevski on Tuesday, February 27, 2018

Посетено 540 пати