Знаете кога ќе нѐ биде?!

Знаете кога ќе нѐ биде?!

Тогаш кога “пајакот” ќе ги носи непрописно паркираните коли на политичарите до транспортен центар и ќе им ги истовари на паркингот. И кога цупа, цупа, ќе си дојдат до транспортен и со полунаведната глава и благо свиткана кичма ќе си платат 2500 денари на шалтерчињата. И после кога ќе ги прашаат дали сакаат да доплатат плус 45 евра или да им одземат поени.
А знаете кога ќе се случи тоа?! Никогаш!

Посетено 426 пати