Што мислеше ка се онадеше


Ти уствари коа се мужиш не се мужиш за еден чоек. Се мужиш со сите: родители, браќа, сестри, тетки, баби, комшии…И уствари треба у матично да се потпишат едно петнајс-двајс души и матичарот да ви каже:”Ај сега сите ебете си мајката!”

Посетено 731 пати