Нагонот за глад и нагонот за секс… – Дана Прелиќ

Нагоните за храна и за секс не можеш да ги утепаш.

Затоа, ем да не се напрајш стока, ем да не ти течат лиги ластици, пробај од СЕ’ на асталот, ама по волкицку👏

За сексот секој по свое видување

Посетено 441 пати