Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни…

Убаво си знаеја арамиите од Македонски Народни Приказни, никакви палта, капути, бунди, шалови и слично. Јамболија брате, јамболија!!!

Прочитај повеќе

Угостители кои згрижија животни во ладните денови

Познавам угостители шо у најладното згрижија доста животни на топличко. И тоа на најтопличко. Дирекно на скарата ги згрижуваа.

Прочитај повеќе