ЕДЕН НА ЕДЕН: Игор Џамбазов, Елена Ристеска и новата рап-битка (ВИДЕО)

НАЈГЛЕДАНАТА ЕМИСИЈА ЗА ОВАА СЕЗОНА: Гостуваат Игор Џамбазов и Елена Ристеска Во неделата во „Еден на Еден“ имавте можност да

Прочитај повеќе

Конечна и детална статистика од последните избори – Кирил Стоименов

У неделата пив 16 саата, и веќе 48 саата сум мамурен и не може дермано да ми дое. Шо значи,

Прочитај повеќе

Здраво другари! Јас сум Бела!

Судбината сакала јас да имам топол дом и многу љубов. Јас сум љубов, јас сум радост, јас сум две педи

Прочитај повеќе

Фчерашни Новости – Сезона 3, Епизода 11 (Видео)

„Болнички Survivor“ е новото реално шоу кое се снима во Македонија. Екипата на „Фчерашни новости“ ексклузивно присуствуваше на снимањето на

Прочитај повеќе

Еден припадник на ромската етничка мањина ми продава…

Еден циган, мајстор на импровизацијата, школски до осмо, го гледам на пазар и ми вика: -Школски за тебе апаратче, милина

Прочитај повеќе