80% од момите меѓу 25 и 30 години покажувале изразити симптоми на анксиозност, депресија…

80% од момите меѓу 25 и 30 години покажувале изразити симптоми на анксиозност, депресија и хипоманија. Знаете ли зашо? Затоа шо уместо да земат како нивните баби, кога биле на тие години своевремено, да спремат сукано, да ролат сарми, да везат гоблени и суштикли, да праат ручоци од епски размери, да цепат ситни дрвца за потпалок секое сабајле, они држат модни блогови и твитер акаунти. Вишка време путиња драги, сплетете калци, не изигравајте квази биполарни болни мајмуни. Пуса, шо би рекле у ‘Љубов у офсајд’.

Посетено 1.487 пати