Знаете ли зашто у Норвешка е десет евра пивото у маркет?

Знаете ли зашто у Норвешка е десет евра пивото у маркет?
Затоа шо кога врне 6 саати снег не се блокира ротацијата, не се нарушува биоритамот и шо е најбитно, имаат струја, за разлика од кај нас.

А таму снег кога врне, не се заебава.

 

Посетено 3.375 пати