Тато, купи ми спортски тенк!

Го прашал таткото синот:
-Сине, шо сакаш да ти купам за Нова Година?
-Купи ми спортски тенк!
-Нема проблем.

Таткото му купил на синот Лада-Нива. Без око да му трепне. Тоа е таа приказна…

Посетено 170 пати