Од денес читателската публика ќе има можност да чита и да Дише Длабоко. Официјално

Од денеска официјално светлината на денот ја забележа ‘Диши Длабоко’, збирката од текстови на Игор Џамбазов. Нека е аирлија!!!

Посетено 452 пати