Луксузен Салон За Намештај На “Bottega Veneta”

Прекрасна комбинација на луксуз и уметност Новиот малопродажен простор  на куќата Ботега Венета се наоѓа во луксузната историска зграда од 18 век во Милано и стана третиот салон за намештај на Bottega Veneta Волшебниот интериер на палатата Gallarati Scotti во Милано отсег...

Црвените Гаќички

Седнувам на ивичњак, си ја покривам главата со раце и си плачам во себе -дечко што ти е?-ме прашува тротоарот -ништо -како ништо, не изгледаш среќно! -па да бев среќен ќе седев тука? -вероватно не -а што ти се случило? -ништо посебно, секој ден по малце и толку, „крц“ ми направ...

Кажете Им Збогум На Skype и FaceTime, Ова Е Иднината На Комуникацијата!!!!

Живееме во ера на iPhone и iPad, Skype и FaceTime. Но што е следното? Каде одиме од тука? Некои студенти на Massachusetts Institute of Technology мислат дека знаат “Што ќе биде следното” Повеќе интеракција само преку пиксели, тие сакаат да бидат во можност не само да се вид...

Ги сакам прозите…

Ги сaкaм прoзите вo кoи немa кoпрoфaгирaње зa другите туку имa еден тoн зa себе си.Вo нив се жaлиш.Вo нив се тaжиш.Нем… Posted by Milena Bogeska on Thursday, June 11, 2015