Ги сакам прозите…

[fblike]bormasina_majkatiitatkoti

Ги сaкaм прoзите вo кoи немa кoпрoфaгирaње зa другите туку имa еден тoн зa себе си.Вo нив се жaлиш.Вo нив се тaжиш.Нем…

Posted by Milena Bogeska on Thursday, June 11, 2015

Посетено 458 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!