Кажете Им Збогум На Skype и FaceTime, Ова Е Иднината На Комуникацијата!!!!

[fblike]zbogum skype_majkatiitatkoti
Живееме во ера на iPhone и iPadSkype и FaceTime. Но што е следното? Каде одиме од тука? Некои студенти на Massachusetts Institute of Technology мислат дека знаат “Што ќе биде следното” Повеќе интеракција само преку пиксели, тие сакаат да бидат во можност не само да се видат, туку и да се чувствуват добро!
Ова е иднината на интеракција, сакам нешто како ова !!!
Посетено 9.499 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!