Ајфон место телефон, Зипо место упаљач и Мерцедес место кола

Вие што викате ајфон место телефон, зипо место упаљач и мерцедес место кола, треба да си видите до кај сте со лекарствата и несакани дејства — Павловиќ (@pavlovikjD) April 25,...

Ројал Алберт Хол – РАХ е првата женска рок група во Македонија

Првите македонски рокерки, сега. Ројал Алберт Хол – РАХ е првата женска рок група во Македонија. Оформена е во 1988 од страна на Тања Радониќ, Весна Терзиевска и Зорица Јаковлеска. Прв пат настапуваат на рок фест во Дом на младите во 1989. Следната година им се приклучува и...

Што Се Мислиш Дарвине…

ПРОНАЈДИ ГО НАТРАПНИКОТ НА СЛИКАВА