Што претставува финалето у фудбал за фудбаломразците?

Еден комшија, нешто квази уметник од оние несфатените, у филм дека е јебо, вчера ми вика:

-Абе, утре ли е тоа финалето у оној спорт каде што неписмени милионери шутираат кожен балон полн со ваздух?
-Да бе комшо, зашто?
-За да им ги посетам жените на сите комшии додека пцујат у некоја биртија!

Хехенце…

Посетено 277 пати