Подобро од оригиналот: “Despacito Chicken Version” (Видео)

Гуменава кокошка  ја пее уште подобро од оригиналот… Despacito Chicken VersionCredit: Franco Muñoz Posted by Кројачот од Панама on Saturday,

Прочитај повеќе

Андрија: Турист во Белград (Видео)

Андрија во улога на албански турист во Белград… Iskreni turista ! Emotivno dozivljava muziku i voli… Un post condiviso da

Прочитај повеќе

Боре пароди продукција вам претставља: Буџење са петловима (Видео)

Беше лани на виа ден…..че глеаме ли реприза? Речено. Сторено. Речиси и да е преведено ама знајш ноа на кав’даречки

Прочитај повеќе