Подобро од оригиналот: “Despacito Chicken Version” (Видео)

Гуменава кокошка  ја пее уште подобро од оригиналот… Despacito Chicken VersionCredit: Franco Muñoz Posted by Кројачот од Панама on Saturday,

Прочитај повеќе

Bungou Stray Dogs Wan! (https://kissanimeonline.com/m/oOmg) Episode 2 at website https://kissanimeonline.com. See more kissanimenz

Tokyo Ghoul Episode 12 at website https://animeheaven.pro anime heavene