Сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..

сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..кога пишувам за љубов, мислам за сите луѓе што

Прочитај повеќе

Празник ко празник поминува, али малограѓанштината, себепромовирањето и гледањето у туѓи штипки тука се..

пред да почнеме да се лигавиме со љубов, богата трпеза, големо друштво, прослава, добра шминка, гардероба и насмевки, симпатија и

Прочитај повеќе

Чудна оваа наша земја..за неа важат чудни закони

Чудна оваа наша земја..за неа важат чудни закони..се раѓаат бебиња со дипломи, умираат старци во пелени..младите пред време стареат, старите

Прочитај повеќе

Вака ко што гледам во МК сите по националност и вероисповед се…

Фејсбук статус: Соња Ајановска . ..вака ко што гледам во МК сите по националност и вероисповед се..уморни 

Прочитај повеќе

Пациент е и маж и жена.. и болката е маж и жена

Од вчера детално пратам коментари во врска со случајот за измислената бременост од страна на доктор. Случајот е морбиден, во

Прочитај повеќе

Вратете го џубоксот..

[fblike] Нема ништо пострашно во очи да ја гледаш разделбата со младоста. Ништо помалку страшно и болно да го мериш

Прочитај повеќе

Пред триесетикусур години…

[fblike] . ..пред триесетикусур години имав пирс у нос.. пред триесетикусур години Иво панкерот ми беше најбољи другар.. пред триесетикусур

Прочитај повеќе