Пред триесетикусур години…

pirs_majkatiitatkoti

[fblike]

.
..пред триесетикусур години имав пирс у нос..
пред триесетикусур години Иво панкерот ми беше најбољи другар..
пред триесетикусур години бев против сите стеги, чекан закони..
пред триесетикусур години мислев дека све ова некогаш ќе се промени..

..после триесетикусур години пак ќе ставам пирс, на истото место,
после триесетикусур години уште мразам стеги и чекан закони,
после триесетикусур години Иво панкерот не знам каде живее..
ама знам,
дека послетриесетикусур години јас никогаш нема да се променам..

595x90

Посетено 2.004 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!