На сите ли мајка, домаќинка, другарка и дрво за мочање сум?

и се јавувам на другарка, и ѝ викам: сакам еднаш и ја да се начукам и малку друга димензија да видам, ама ти ќе возиш накај дома..ок, вика све за тебе..
за пола саат ја уште ја ццкам пијачката, а она веќе три коктели со сламка ги сркна, тапа се стори..ја уште не знаев каде двете капки алкохол да ги распределам, она ми вика станувај дрво сум, носи ме дома..

е после чуди се мајстор кога ќе ти дојде дома, го плаќаш, а сам све сработуеш и уште ти вика, дај таа теглата со везените пиперки за дома да ја земам и викни ми такси..

си викам, на сите ли мајка, домаќинка, другарка и дрво за мочање сум?
има нешто у нас, свето..

Фејсбук статус: Соња Ајановска Деловска

Посетено 431 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!