Сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..


сите се возиме во ист автобус, кој денес, кој вчера, некој утре..кога пишувам за љубов, мислам за сите луѓе што се возиме во автобусот наречен живот..овој ден е мрачен и тажен но, и секој нареден кога мрзите некого друг кој не ви е во домот, а тоа е омраза кон другиот, туѓиот со кого сте заедно во автобусот..не можете да знаете кога ќе се качите и каде ќе стигнете, со кого ќе се гушнете на последната станица..
не ни се потребни вакви денови за љубов.. секој ден е потребно да се возиме и сакаме.. денес ќе тагуваме и ќе се пребројуваме..

Соња Ајановска Деловска

Посетено 28.352 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!