Да береме ум, да бидеме добри

Петте елементи од кои е сочинет универзумот се во беспрекорна хармонија. Ако продолжиме да го трупаме етерот со грдотии,… Posted

Прочитај повеќе

Смислата на Кириловата азбука (абвгд):

Фејсбук статус: Светлана Сеси Камџијаш [fblike] АЗ (јас, субјектот, сознавачот, се протегам од а до з 🙂 ) БУКИ (предметот

Прочитај повеќе

“Знаеш дека се секирам”

Има една склоност кај македонските мајки и жени, што ја сметам за несоодветна и не знам дали е од поново

Прочитај повеќе

Лоша услуга им правиме на нашите деца што ги „штедиме“ од учество во семејните или домашните работи

Застануваме да купиме овошје кај Чешма. Љубезно дозволуваат да одберам сама, мерат. На каса едно дете не поголемо од 10-11

Прочитај повеќе

AnimeHeaven Watch english anime Online in HD for FREE

Persona 5 the Animation TV Specials Episode 2

WCOStream: Run=Dim anime episode 13 online free at https://wcostream.cc paw patrol wcostream

AnimeFreak Watch english anime Online in HD for FREE

Forum1 shellmo: http://forum1.shellmo.org/member.php?action=profile&uid=1144296

Getpocket: https://getpocket.com/@700dzpe7T034dg99fuA847cA4agVT185978fb2U9cQL6f8x345cqfN45D10FX81d?src=navbar