Да береме ум, да бидеме добри

univerzum_majkatiitatkoti

Петте елементи од кои е сочинет универзумот се во беспрекорна хармонија. Ако продолжиме да го трупаме етерот со грдотии,…

Posted by Светлана Сеси Камџијаш on Sunday, August 6, 2017

595x90

Посетено 478 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!