Требење никулци

Фејсбук статус: Светлана Сеси Камџијаш
miks cveke
Од многуте невидливи зрна во нас, што тлеат со различни песни,
да просееме …
Со кое сито?
– Надворешните цветови се слика на нашата внатрешна чашка, која овие денови, кога сЕ цвета, треба да се наполни 😉
P.s. Според митологијата хармонијата на елементите и вселенскиот ритам може да го наруши само суштеството кое има избор – човекот. Ама може и да го поттикне. Затоа се битни внатрешните чашки…
Посетено 293 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!

anime to watch. AnimeDao provides you a free anime streaming platform with little to no Ads for better viewing experience.

stream anime online AnimeDao Dragon Ball Z (Dub)

english dubbed anime That Time I Got Reincarnated as a Slime (Dub)

AnimeDao So I'm a Spider, So What?

Fairy Tail Episode 173

AnimeDao Higehiro: After Being Rejected, I Shaved and Took in a High School Runaway