Сиријците Се Необразовани…или НЕ?

[fblike] Кога нареден пат ќе изјавите дека Сиријците се необразовани не заборавете дека ако коментирате преку Iphone, Ipad, Imac …

Прочитај повеќе

Утринска Кавга: Таа фрла аргументи, факти и по некој предмет

Утринска кавга.Таа фрла аргументи, факти и по некој предмет.Јас и ја фрлам кредитната. Game Over. Posted by Zoran Ivanovski on Thursday,

Прочитај повеќе

Што се случува ако македонец удри со глава во sид?

Ако Македонец удри глава во ѕид поголема е веројатноста на ѕидот да му дојде памет. Ако Македонец удри глава во

Прочитај повеќе

Watch Rent-a-Girlfriend Episode 8 (https://animefreak.ws/m/aK5e/ep-8) at AnimeFreak animefreak dororo

Watch KonoSuba: God's Blessing on This Wonderful World! Episode 7 at Crunchyroll crunchyroll apple tv free