Сиријците Се Необразовани…или НЕ?

[fblike]stiv dzobs-naslovna_majkatiitatkoti

Кога нареден пат ќе изјавите дека Сиријците се необразовани не заборавете дека ако коментирате преку Iphone, Ipad, Imac …

Posted by Zoran Ivanovski on Sunday, September 6, 2015

Посетено 1.462 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!