На гости не се седи повеќе од пола саат

wifi_majkatiitatkoti

Кај другарот – Ќе може password од wi fi? – На гости не се седи повеќе од пола саат. Споено.

Posted by Zoran Ivanovski on Monday, August 24, 2015

winner-Life_RZ

Посетено 1.300 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!