Што се случува ако македонец удри со глава во sид?

makedonec-glava-vo-zid_majkatiitatkoti

Ако Македонец удри глава во ѕид поголема е веројатноста на ѕидот да му дојде памет.

Ако Македонец удри глава во ѕид поголема е веројатноста на ѕидот да му дојде памет.

Posted by Zoran Ivanovski on Monday, July 20, 2015

595x90

Посетено 921 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!