Утринска Кавга: Таа фрла аргументи, факти и по некој предмет

karticka_majkatiitatkoti

Утринска кавга.Таа фрла аргументи, факти и по некој предмет.Јас и ја фрлам кредитната. Game Over.

Posted by Zoran Ivanovski on Thursday, September 3, 2015

Посетено 324 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!