Имаме комшија Србин шо никако не доаѓа на Бадниковиот оган

Имаме комшија Србин шо никако не доваѓа на Бадниковио огин. Питаме го зашо, вика:

-Вера ми не дозвољава!

Иначе Вера е жена му, активистка е за чиста и здрава животна средина, не поштува палење огноЈ.

Posted by Кирил Стоименов on Friday, January 5, 2018

Посетено 4.332 пати

Watch The Seven Deadly Sins Episode 19 (https://animefreak.ws/m/wqk/ep-19) at AnimeFreak anime freak site

Watch I'm standing on 1,000,000 lives. (Dub) Episode 2 (https://animeheaven.pro/m/ODNq/ep-2) at website https://animeheaven.pro anime heaven website