Скопје е најубавиот град на светот за некој што не бара маани

Скопје е најубавиот град на Светот за некој што не бара мани туку ужива во него. Бидејќи Скопје е дома.

Posted by Saso Pizevski on Friday, April 13, 2012

595х90 px-01

Посетено 2.584 пати