ANDY WARHOL

Вечерав купечки гулаш и ми текна,
што има да ја фрлам конзервата
ќе му ја пратам на Andy Warhol
Па он собира конзерви и од нив прави уметнички дела
И така , ја спакаував, му ја пратив…
После некое време ми стига писмо

gulasot na andy

Dear mr. Zoran
Фала за конзервата, таков пис оф арт
во индустрискиот дизајн сеуште не сум сретнал
и со задоволство го употребив во моето
ново дело „супите Кемпбел и црвениот гулаш“
За жал делото ми го украде еден
афро-американец со виткана коса
и висок 1.82
кај и да е ќе го фатат..па колку црнци
може да има со тој опис кај нас?
Додека не се пронајде еве ти копија на слика
па ако не ти е тешко прашај по другарите
да не има заинтересиран некој да ја купи
Знаеш многу се испотрошив за Валентајн
па секоја паричка ми е добредојдена

Поздрав, Енди

Посетено 342 пати

watch anime. AnimeHeaven is the best animes online website, where you can watch anime online completely free. No download, no surveys and only instant premium streaming of animes.

AnimeHeaven Komi Can’t Communicate

stream anime online My Hero Academia Season 5 (Dub)

watch anime online AnimeHeaven Bleach (Dub)

animes online AnimeHeaven Jimihen!!: Jimiko wo Kaechau Jun Isei Kouyuu!!

AnimeHeaven Dragon Ball (Dub)