КАКО ВИНО

Госпоѓо, вие сте…
Вие сте…
Како виново што го пијам.
Како старо вино
кое нема цена.
Вашето буке веројатно,
воопшто не се разликува
од амброзијава
што ми е во грлово.
Бојата на виново
е како вашите усни,
како вашите нокти.
Со секоја голтка
соблекувам дел од вас.
vino_dac
Полека…Полека…
Очиве ми се пурпурни

од вашата личотија, ги чувствувам преполни, силни.
Рацете ми треперат…
при секоја голтка треперат, госпоѓо…
Госпоѓо…!
Госпоѓо…?
Само да се допијам…
и…
Ке ви паднам на раце
Посетено 369 пати

Aniwatch - Free Anime Streaming Online - Aniwatch Official. Aniwatch Anime is another website offering audience to watch anime for free and viewers so far are quite impressed with the user-friendly interface

AniWatch Yosuga no Sora: In Solitude Where We are Least Alone

animes online AniWatch Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba Mugen Train Arc

watch subbed anime The Rising of the Shield Hero (Dub)

JoJo's Bizarre Adventure: Diamond is Unbreakable Episode 30

AniWatch Hunter x Hunter (2011) (Dub) Episode 148