Ѕвончица ми побаρа бρој…

[fblike]

zvoncica_majkatiitatkoti

Ѕвончица ми побаρа бρој…Се шетав вчеρа доцна вечеρта во паρκ κога налетав на Ѕвончица…-Застани или ќе леташ!!!…

Posted by Столе Ѓорѓиевски on Tuesday, July 28, 2015

Посетено 734 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!