Зошто не одиме напред како нација?

[fblike]Isolated Free Falling Business Woman

Зошто не одиме напред како нација:-Секој секому става сопки и сите си се конкуренција-Квалитетот се девалвира, медиокр…

Posted by Vladimir Ristevski on Tuesday, November 24, 2015

Посетено 457 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!