Кежуал…

[fblike]gazdava moj i jas-naslovna_majkatiitatkoti
Газдава мој…од сабајле договара снимање…интервју за ЏАМБО ФЕСТИВАЛ…новинарката му кажува дека она ќе била облечена “кежуал“…па го прашува како тој ќе биде облечен. Газдава и вика дека он е стално “кежуал“. А потоа и го кажува главното:
“Моите квалитети не се ВО гардеробата, туку во она ПОД гардеробата.“
И на крајот финишира:
“На душата мислев, душо…не на она на што помисли ти…“
Хомо-сапиенси…јас сум среќна мачка…затоа што сум само мачка!
Посетено 882 пати