Знам ја дека од спомени не се живее, а од споменици па уште помалку

Да бидам искрен еден од разлозите зашто не ми се свиѓа Скопје 2014 е следниов:
Лето, вторник, 10 ипол навечер, а полупр…

Posted by Кројачот од Панама on Tuesday, June 30, 2015

595x90

Посетено 978 пати