БИЛЈАНА МАНЕВСКА

utrinsko kafe baner CRN tenokKIMBO LOGO banner

Билјана Маневска, Dental Cosmetic StudioБилјана Маневска, Dental Cosmetic Studio

Денот ми почнува во 7:30ч со гласна музика, да се разбудиме сите. Со полуотворени очи правам екстра јако кафе без шеќер и додека не отпијам две-три голтки сум пола човек. Поради сабајлечките подготовки, кој за во градинка, кој за на работа, кој за дома, кафето обично го допивам млако до камен-ладно, шетајќи го со мене низ дома. Второто кафе ми е најслатко (особено ако го направи сопругот- експерт е за макијато) и го пиеме заедно на работа во Dental Cosmetic Studio пред да не фати „лавината“ од денот, користејќи го за меѓусебни консултации за тековните пациенти и процедури, и евентуално кај да шетнеме со децата после работно време.

Пожелно да ја слушнам со утринско кафе

Посетено 1.750 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!