Животот оди понатаму

Изборите завршија, вчера чекав славје на улици.Еден саат седев пред Рекорд.Прослава немаше! Што и не е така лошо.Единствено што беше за одбележување беше човеков со велосипед..Животот оди понатаму.

Posted by Robert Atanasovski on Monday, October 30, 2017

595х90 px-01

Посетено 644 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!