Танцот на градите на музика од Моцарт (Видео)

Градите на девојката со тетоважа играат во ритамот на
“Мала ноќна музика”  од Моцарт

[youtube height=”HEIGHT” width=”WIDTH”]https://www.youtube.com/watch?v=UDXUDehUgIQ#t=51[/youtube]

 

Посетено 2.609 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!