Жешка осминка бурек со месо што потсеќа на Скопје

burek so meso-pocetna_majkatiitatkoti
..таа жешката осминка бурек со месо, што ја јадев у два сабајле по пут накај дома, е единствено нешто, што ме потсети дека живеам у Скопје..оноа наше Скопје..
Посетено 1.915 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!