Жив Или Мртов?

ziv ili mrtov_majkatiitatkoti
кога си мртов те фалат
кога си жив те плукаат и газат
кога си мртов ти е сеедно
кога си жив те боли
стварно, што е со луѓево?
ај биди паметен?!
јас не сум, никако да го сфатам тоа
Посетено 490 пати