Нинџа Мачки – Напредно Ниво

Јапонската традиционална вештина на тактичко криење и асесинација во сенка – нинџицуто, полека се заборава. Но, овие модерни мачки се уште го носат бремето на опасните ниниџи.

Посетено 282 пати