Забрането пушење по штабови у очи избори

zakon za pusenje

Да се забране пушењето по штабови у очи избори. Може да резултира со партиски вработувања и херпеси.

Posted by Кирил Стоименов on Tuesday, October 24, 2017

baner-latte-595

Посетено 274 пати