Забивањата за паметење на летечките Липински и Стејплс

LipekSS

Рафал Липински и Крис Стејплс се двајца момци за кои не се знае многу во пошироките кошаркарски кругови, но кои се големи ѕвезди кога е светот на забивање во прашање.
Тој свој статус тие го имаат стекнато изминативе неколку години, а на некои нивни забивања можат да им позавидат и некои од најдобрите НБА забивачи.
Дел од својот репертоар Липински и Стејплс го презентираа и неодамна со серија забивања кои комотно можат да им донесат и титула на НБА Ол стар натпреварот во забивање.

[youtube height=”400 px” width=”100%”]https://www.youtube.com/watch?v=4S_NlQ_6174[/youtube]

Посетено 318 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!