Вредат ли парите за роботскиот живот што го живееме?

giphy

Стани сабајле, земи го кафето со тебе, заглави по улици во гужва пцуејќи го светот што станал и тргнал на работа во исто…

Posted by Sanja Stojkovska on Thursday, June 9, 2016

Посетено 5.734 пати

Мајка Ти и Татко Ти

Мајка Ти и Татко Ти

Следете не на Фејсбук!